Mottónk:

"Minőség, megbízhatóság, szakértelem."

 

Társaságunk a GIB Aktivitás Kft. jogelődjét, az Aktivitás Anyagvizsgáló-és Ipari szolgáltató Betéti Társaságot 1991-ben alapították. Az alapítók a radiográfiai vizsgálatban jártas és már az alapítás idején több évtizedes tapasztalattal bíró szakemberek voltak.

Az Aktivitás Bt. a kezdetekor – a piac aktuális igényeit szem előtt tartva és azoknak eleget téve – kizárólag radiográfiai vizsgálatokat végző vállalkozás volt. A számos megrendelés teljesítése mellett, akkoriban – a személyi állomány szakmai fejlesztése  ellett – a legnagyobb kihívást a tárgyi és környezeti feltételek  megteremtése jelentette. Az elmúlt három évtized következetes  gazdálkodása és természetesen a folyamatos megrendelői igény lehetővé tette, hogy egy a piaci igényt kielégítő, korszerű eszközparkkal ellátott vizsgálólaboratóriumot alakítsunk ki. A folyamatos fejlődés következményeként 1996-ban gazdasági formát váltattunk és megalapítottuk a GIB Aktivitás Anyagvizsgáló és Ipari Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságot.

Cégünk kibővítette ipari szolgáltatásainak körét, az anyagvizsgálati módszerek széles skáláját
kínáljuk partnereinknek. 2004-től kiemelt partnerünk a Fiorentini Hungary Kft. budapesti telephelyén kialakítottunk egy radiográfiai laboratóriumot, felvételezőhelyiséggel, sötétkamrával és hozzá tartozó
irodával. Ez az infrastruktúra lehetővé teszi különböző gyártmányok (pld. hegesztési próbák) laboratóriumi körülmények közötti roncsolásmentes vizsgálatát, az eredmények értékelését és dokumentálását.
Működésünk meghatározó alapköve a mobilitás és az időbeli rugalmasság. A partnerek igényeinek gyors kiszolgálását szem előtt tartva a roncsolásmentes anyagvizsgálati tevékenységünk az ország teljes területére kiterjed. Munkatársaink az MSZ EN 473:2006 szerint-, illetőleg azzal egyenértékű MSZ EN ISO 9712 szabvány szerint 2. szintű, ill. 3. szintű tanúsítással rendelkező anyagvizsgálók. Cégünk jelenlegi eszközállománya – amelyet minőségpolitikánknak megfelelően folyamatosan fejlesztünk – megfelel a roncsolásmentes anyagvizsgálati szolgáltatásokkal szemben támasztott legszigorúbb törvényi-, műszaki-, és vevői követelményeknek is. Ezt igazolja, hogy a Nemzeti Akkreditáló Hatóság által először 1995-ben odaítélt akkreditált státuszunkat folyamatosan fenntartjuk.

A 2021-es évben – a korábban a Fiorentini Hungary Kft. budapesti telephelyén kialakított és általunk használt radiográfiai laboratórium mellett – új telephelyünkön kialakítottuk saját tulajdonú radiográfiai laboratóriumunkat. Ezáltal lehetőségünk nyílt a mozgatható munkadarabok, hegesztési próbák laboratóriumi körülmények közötti vizsgálatára is. 

Mottónk: „Minőség, megbízhatóság, szakértelem”

  • Minőségirányítási rendszerünket az ISO 9001 elveit megvalósító MSZ EN ISO/IEC 17025:2018 szerinti szabvány szerint működtetjük.
  • Hiszünk abban, hogy a hosszú távú-, sikeres együttműködés alapja a hitelesség és a megbízhatóság. Ennek szellemében végezzük a munkánkat és biztosítjuk a jelenlegi és jövőbeli partnereinket, hogy a GIB Aktivitás Kft. megbízható üzleti partner és az kíván maradni a jövőben is.
  • Több munkatársunk 20 éves munkaviszonnyal rendelkezik a GIB Aktivitás Kft-nél és ennek megfelelően jelentős szakmai tapasztalattal bír a roncsolásmentes anyagvizsgálat területén. Fontosnak tartjuk azonban a folyamatos megújulást és fejlődést is, így fiatal munkatársaink a zálogai a GIB Aktivitás Kft. folyamatos fejlesztésének és fejlődésének, dinamikus és egyben minőségi szolgáltatásaink fenntartásának.